Spakenburg in titelrace op bezoek bij ploeg in vorm Jong Volendam

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - In de strijd om het kampioenschap van de Derde divisie speelt Spakenburg zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen Jong Volendam. DOVO ontvangt ASWH en het al gedegradeerde Magreb'90 gaat in Harderwijk op bezoek bij VVOG.

SPAKENBURG

Spakenburg is koploper in de Derde divisie, maar Jong Volendam is de ploeg in vorm. De ploeg won de laatste negen duels en is opgestoomd naar de zevende plaats. In de derde periode is Jong Volendam koploper, nacompetitie om promotie naar de Tweede divisie lonkt.
Spakenburg heeft een gat geslagen met Quick Boys. De Katwijkers morsten vorige week twee punten tegen degradatiekandidaat Capelle. Doordat Spakenburg wel won van DOVO, is de voorsprong van de brigade van John de Wolf op de naaste belager zeven punten, met nog zes duels te gaan.
Eerder dit seizoen won Spakenburg de thuiswedstrijd tegen Jong Volendam met 2-0, door doelpunten van Volendammer Kees Tol en Bert Steltenpool.

DOVO

DOVO en ASWH zijn de twee pure middenmoters van de Derde divisie B. Nummer 9 DOVO heeft iets recht te zetten tegen de nummer 10 uit Hendrik Ido Ambacht. Eerder dit seizoen stonden de Veenendalers in de uitwedstrijd met 2-0 voor. Toch won ASWH met 3-2.
Bij DOVO ontbreekt Roy Bakkenes. De middenvelder is voor twee duels geschorst na zijn rode kaart van vorige week tegen Spakenburg. Het is de vraag of Gert Kruys, die deze week ziek was, op de bank zal zitten. De langdurig geblesseerden Rocco Keizer en Quincy Arends ontbreken.
ASWH kwam elf keer eerder naar Panhuis. Vier keer won DOVO, zes keer ASWH.

MAGREB'90

Het al gedegradeerde Magreb'90 speelt uit tegen VVOG. De Utrechters verloren eerder dit seizoen op eigen veld met 2-0.

LIVE

Radio M Utrecht doet zaterdag live verslag van Jong Volendam - Spakenburg. DOVO en Magreb'90 volgen we op afstand.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.