Het is vijf voor 12 voor De Meern

DE MEERN - In de Derde divisie B is het vijf voor 12 voor De Meern. De ploeg, die vecht tegen degradatie, speelt zondag uit tegen ADO'20. Hercules is na de zege op UNA veilig. OFC is de tegenstander van dit weekend.

DE MEERN

ADO'20 en De Meern promoveerden vorig seizoen beide uit de hoofdklasse naar de derde divisie. Maar hoe groot verschillen tussen de beide promovendi. ADO'20, getraind door voormalig IJsselmeervogels-aanvoerder Raymond Bronkhorst, is zesde en heeft nog een kleine kansen op promotie-play-offs. De Meern is hekkensluiter, en moet vooral proberen rechtstreekse degradatie te voorkomen.
De Meern doet het uit niet goed. De ploeg van Joel Titaley haalde slechts zes punten op vreemde bodem. ADO'20 zal voor eigen publiek iets recht willen zetten na de 9-2 van afgelopen weekend tegen koploper Jong Vitesse.
De Meern, dat eerder dit seizoen op eigen veld met 4-0 verloor van ADO'20, mist de geblesseerden Hakan Yasar, Sven van Doorn en Gino Cornet. Serkan Yasar is geschorst.

HERCULES

Hercules kan na de zege van vorige week op nummer twee UNA het seizoen ontspannen uitspelen. De Utrechters staan 10e, de tegenstander van zondag, OFC is vijfde. De ploeg uit Oostzaan heeft nog een theoretische kans op het bereiken van de play-offs.
Hercules zou zich nog mengen in de strijd om de derde periodetitel. Dan moet er tegen OFC een beter resultaat geboekt worden dan eerder dit seizoen in Utrecht. Toen won de ploeg uit Oostzaan met 1-0.
Positief daarbij is de terugkeer van Mitchell Bolck na een schorsing. Loed Keizer en en Colin Broers zijn geschorst.

LIVE

Beide duels zijn zondagmiddag live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.