Voordaan jaagt op directe plek in Promotieklasse

GROENEKAN - De hockeyers van Voordaan hebben in de overgangsklasse met ruime cijfers gewonnen van Were Di. Op eigen veld was de ploeg uit Groenekan met 4-0 te sterk voor de Tilburgers.
Erik Hemesath zette binnen tien minuten de stand op 2-0, waarna in de tweede helft Quirijn Sack en Joachim Lowenthal de score verder uitbreidden namens Voordaan.
In de stand heeft de ploeg nu 25 punten uit 18 wedstrijden, waarmee het op een play-offplek om promotie naar de nieuw op te richten promotieklasse staat. Voordaan is echter slechts drie punten verwijderd van de vijfde plaats, die recht geeft op directe plaatsing voor die nieuwe competitie.

FLOW

Voordaan zit in de zogenaamde flow. Uit de laatste vijf wedstrijden haalde de formatie uit Groenekan namelijk 13 punten. Huizen en HBS, die allebei 28 punten hebben, moeten dus vrezen voor de op stoom geraakte trein die Voordaan heet.
Zondag speelt tegen nummer twee Nijmegen. Daarna volgen nog duels tegen Leiden (thuis), Zwolle (uit) en directe concurrent HBS (thuis).

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.