RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Verlies Eemdijk maakt titelstrijd weer spannend

1/5
EEMDIJK - Koploper Eemdijk heeft in de hoofdklasse A met 2-1 verloren van Berkum. Het is de vijfde seizoensnederlaag voor de ploeg van trainer Patrick Loenen. Nummer twee Genemuiden haalde uit tegen Zuidvogels (6-0) en nadert Eemdijk nu tot op twee punten.

De eerste helft liep het niet bij de koploper. Waar Eemdijk de laatste weken meermaals wervelend voetbal op de mat legde, wist Berkum daar een stokje voor te steken. Na een half uur kwamen de bezoekers op voorsprong, door een rake kopbal van Jeroen van Brummen.

In het tweede bedrijf bleven de emoties hoog oplopen, omdat er bij Eemdijk weinig verbetering in het spel zichtbaar was. Diverse keren wist doelman Gerben Jan Ruizendaal zijn goal schoon te houden, maar negen minuten voor tijd had hij geen antwoord op een inzet van Chris van der Meulen. Direct daarna schoot Zeger Beukers de aansluitingstreffer binnen vanuit een penalty. Een slotoffensief van Eemdijk, waarbij ook keeper Ruizendaal zich in de 16 van de tegenstander meldde, zorgde niet voor het gewenste resultaat.

33' Jeroen van Brummen [0-1]
81' Chris van der Meulen [0-2]
84' Zeger Beukers, pen. [1-2]

Eemdijk leidt de competitie met 52 punten uit 27 duels. Genemuiden heeft 50 punten. Er zijn nog drie duels te gaan in de hoofdklasse A.

Voor alle uitslagen uit de hoofdklasse kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -