GVVV en IJsselmeervogels spelen alleen nog voor de eer

VEENENDAAL - IJsselmeervogels en GVVV spelen de laatste duels van het seizoen in de Tweede divisie om de eer. GVVV speelt zaterdag tegen AFC, dat nog tegen degradatie vecht. Vogels-opponent Excelsior Maassluis kan het seizoen zorgeloos uitspelen.

GVVV

GVVV mist tegen AFC de geschorste Taoufik Adnane. De Veenendalers hebben, net als vorig seizoen, moeite met de laatste loodjes. Uit de laatste drie duels werd maar één punt gehaald.
Tegenstander AFC, dat vorig jaar op Panhuis met 3-1 won maar eerder op eigen veld met 4-0 van GVVV verloor, manifesteert zich de laatste weken als de spreekwoordelijke kat in het nauw. De laatste vijf duels leverden vier zeges op, steeds tegen concurrenten in de degradatiestrijd. Ook bijna-kampioen Katwijk werd op 2-2 gehouden.

IJSSELMEERVOGELS

IJsselmeervogels speelt in Maassluis tegen Excelsior, dat wordt getraind door voormalig Vogels-aanvoerder Jeroen Rijsdijk. Die heeft de voorbije jaren van de tricolores een stugge ploeg gemaakt. Excelsior is één van de minst scorende ploegen in de Tweede divisie maar heeft ook de minst gepasseerde defensie.
Historisch gezien speelt IJsselmeervogels graag in Maassluis. Zeven duels op Dijkpolder leverden vier zeges en drie gelijke spelen op. Eerder dit seizoen wonnen de Vogels thuis met 1-0.
Yannick Cortie en Dylan Chiazor ontbreken in het keurkorps van Willem Leushuis. Zij zijn geblesseerd.

LIVE

Beide duels in de Tweede divisie zijn zaterdag vanaf 14.30 uur te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.