Jan Wouters weg bij Feyenoord

UTRECHT - Utrechter Jan Wouters vertrekt bij Feyenoord. De club heeft laten weten het contract met de 57-jarige assistent-trainer niet te verlengen. Wouters heeft drie jaar bij de Rotterdammers gewerkt.
Volgens technisch directeur Martin van Geel wil Feyenoord een nieuwe impuls toevoegen aan de technische staf. Over het functioneren van Wouters was de club tevreden. Van Geel: "Jan is een zeer ervaren en loyale professional. Mede dankzij zijn goede werk zijn de afgelopen drie jaar vier prijzen binnen gehaald. Nu denken we dat het goed is wat dingen te veranderen."
Wouters zei het fantastisch te hebben gevonden bij een club als Feyenoord te hebben kunnen werken. "Ik vond het een geweldige eer. Bovendien was het een feest met elkaar successen te behalen."
Wouters werkte als trainer eerder bij FC Utrecht in de periodes 1996-1997 en 2009-2014. Daarnaast stond hij aan het roer bij Ajax, Glasgow Rangers, PSV en Kasimpasa in Turkije. Als speler was hij actief bij FC Utrecht, Ajax, Bayern München en PSV. Hij speelde ook jarenlang voor Oranje.
Binnen enkele weken verwacht Feyenoord de nieuwe assistent van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst te benoemen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.