RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht kan zonder Ayoub en Labyad vijfde plek veiligstellen

UTRECHT -

FC Utrecht kan zondag de vijfde plek in de eredisie veiligstellen. De ploeg van trainer Jean-Paul de Jong speelt een uitduel tegen Heracles Almelo. Als het die wedstrijd wint dan is de vijfde plaats zeker.

Het ticket voor de play-offs heeft Utrecht al op zak, maar de Domstedelingen verkeren niet in de juiste vorm voor die play-offs. Het wist de laatste vijf wedstrijden niet te winnen. Ook Heracles, dat nergens meer om speelt, wist al vijf keer op rij niet de volle buit te behalen. Als er zondag een winnaar uit de strijd komt, dan is er in ieder geval één team dat de zegeloze reeks verbreekt.


AFWEZIGEN

Bij FC Utrecht ontbreekt middenvelder Yassin Ayoub vanwege een schorsing. Hij liep tegen FC Groningen tegen zijn vijfde gele kaart aan. Ook Zakaria Labyad zit niet bij de wedstrijdselectie. Hij is licht geblesseerd aan zijn hamstring en met het oog op de play-offs wordt er geen risico met hem genomen. Aanvallers Simon Makienok en Jean-Christophe Bahebeck hebben de groepstraining inmiddels hervat, maar het duel van zondag lijkt voor hen nog te vroeg te komen.

Het duel tussen FC Utrecht en Heracles Almelo begint zondag om 14.30 uur en is live te volgen in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht 93.1FM.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -