Gelijkspel voor IJsselmeervogels in duel om de eer

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft aan het uitduel tegen Excelsior Maassluis een punt overgehouden. Het duel tussen de nummers 9 en 10 van de tweede divisie eindigde in 1-1.
IJsselmeervogels kwam in de aantrekkelijke eerste helft al snel op 1-0 voorsprong. Robbert Olijfveld kon de bal binnen tikken na een voorzet van Berry Powel. Na twintig minuten was die voorsprong alweer verdwenen. Kevin Dercks schoot de bal in het doel van De Vogels. Beide ploegen speelden om de eer, want op de ranglijst valt er voor beiden niets meer te winnen. In het slot probeerden de twee ploegen nog de eer te winnen, maar beide kwamen niet tot doelpunten.
6' Robbert Olijfveld [0-1]
20' Kevin Dercks [1-1]
Met nog vier wedstrijden te gaan staat IJsselmeervogels op de tiende plek. Zoals gezegd kan het niet meer degraderen of promoveren.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Keeper Raymon van Emmerik terug in de basis: "Heel onverwachts"