RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sport kort zaterdag 28 april: UBall slaat eerste slag, Tweemaal Zes wint derby van DOS

PROVINCIE UTRECHT -

Hieronder een overzicht van verschillende sportresultaten uit de regio van zaterdag 28 april.


BASKETBAL

UBall heeft de eerste slag geslagen in de halve finale van de promotiedivisie. Lokomotief werd in Utrecht in een spannend duel met 83-77 verslagen. Volgende week zaterdag spelen de twee ploegen opnieuw tegen elkaar. Dan wordt bekend wie er in de finale gaat spelen om de titel van de promotiedivisie. De andere halve finale gaat tussen Grasshoppers en De Groene Uilen.


KORFBAL

In de hoofdklasse B is de derby tussen Tweemaal Zes uit Maartensdijk en DOS uit Westbroek gewonnen door Tweemaal Zes. Het was in het uitduel met 20-17 de baas. OVVO/De Kroon verloor in diezelfde competitie met 31-21 van TOP. De Maarssenaren staan op de vijfde plek. In de hoofdklasse B is Tweemaal Zes zo goed als veilig, DOS daarentegen is door de nederlaag een stap dichterbij degradatie gekomen.


HONKBAL

Degradant UVV heeft opnieuw geen goed resultaat behaald in de overgangsklasse. Het kwam zaterdag in actie tegen Sparks en ging met 9-0 onderuit. UVV staat voorlaatste in de overgangsklasse. Van de zeven wedstrijden verloor het er zes en wist het pas n keer te winnen. Zondag komt UVV op eigen veld in actie tegen Sparks.


HANDBAL

Nieuwegein is er niet in geslaagd zich te promoveren van de eerste divisie naar de eredivisie. In de promotiepoule speelde het zaterdag met 32-32 gelijk tegen Havas. Door het gelijkspel is promotie niet meer mogelijk.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -