Pijnlijk gelijkspel voor De Meern in degradatiestrijd

DE MEERN - De Meern speelde zondag tegen OFC met 1-1 gelijk. Het is een pijnlijk puntverlies voor De Meern, want tot de 92e minuut stond het nog met 1-0 voor.
De eerste helft ging tussen beide ploegen gelijk op. De grootste kans was voor Mark den Hartogh. Maar de doelman van OFC kon van dichtbij redden. Met nog iets meer dan twintig minuten te spelen pakte De Meern de broodnodige voorsprong. Kesly den Haag gaf de assist op doelpuntenmaker Jordy Stins. De Meern leek zo de hele belangrijke overwinning binnen te slepen. Maar twee minuten in de extra tijd maakte OFC de de gelijkmaker: 1-1. Reclaui profiteerde van de blunderende doelman Swanink. De bal glipt tussen zijn handen door. Anis Ziani haalde het einde van de wedstrijd niet. Hij kreeg zes minuten voor tijd zijn tweede gele kaart.
69' Jordy Stins [1-0]
90+2 Soufiane Reclaoui [1-1]
Met nog vier wedstrijden te gaan is De Meern de hekkensluiter van de derde divisie B. De nummers 17 en 18 degraderen direct. Het verschil met nummer zestien Jong De Graafschap ten opzichte van De Meern is op dit moment één punt.

Joël Titaley:'Heel zuur"
Kesly den Haag:"We zijn er kapot van"