Hercules wint doelpuntrijk thuisduel van OJC Rosmalen

UTRECHT - Hercules heeft het thuisduel in de derde divisie tegen OJC Rosmalen gewonnen. De Utrechters waren met 5-3 te sterk. Door de winst is Hercules nu definitief zeker van lijfsbehoud.
Hercules kwam op eigen veld al vroeg op 1-0 achterstand. Diego Meerveld bracht OJC Rosmalen op voorsprong na zwak verdedigen van de Utrechters. Vlak voor rust maakte Plet de gelijkmaker namens Hercules. Hij kon de bal tegen de touwen schieten na voorbereidend werk van Leroy Oehlers. Maar dat was niet het laatste doelpunt voor rust. Jeffrey Vlug schoot Hercules op 2-1 voorsprong vanuit een vrije trap.
Na rust ging Hercules verder waarmee het bezig was, scoren. Van Logtestijn maakte snel na de theepauze de 3-1. Maar na 18 minuten in de tweede helft werd het weer spannend. Sam van Doremalen maakte namens OJC Rosmalen de aansluitingstreffer. Maar niet veel later was die spanning alweer weg. Vlug maakte vanuit een strafschop zijn tweede van de middag. Vlak voor het einde van de wedstrijd besliste Van Logtestijn met zijn tweede doelpunt de wedstrijd definitief: 5-2. De drie punten gaan dus naar Hercules, maar OJC Rosmalen maakte via Steef Nieuwendaal de 5-3.
12' Diego Meerveld [1-0]
42' Gilbrano Plet [1-1]
44' Jeffrey Vlug [2-1]
47' Oskar van Logtestijn [3-1]
63' Sam van Doremalen [3-2]
70' Jeffrey Vlug [4-2]
87' Oskar van Logtestijn [5-2]
90' Steef Nieuwendaal [5-3]
Hercules staat in de derde divisie B negende. Het heeft zich door de winst definitief veilig gespeeld en speelt dus eigenlijk nergens meer om.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.