Spakenburg kán zaterdag kampioen worden, maar dan moet er veel gebeuren

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Het kán gebeuren voor Spakenburg, zaterdag uit tegen ACV. Als de Blauwen zelf winnen, en Scheveningen, Quick Boys en DVS'33 komen alle drie niet tot winst, gaat de schaal zaterdag in de bus naar de Westmaat. De kans dat de titel volgende week wordt binnengehaald, als Spakenburg thuis speelt tegen ASWH, is een stuk groter. DOVO en Magreb'90 spelen nog slechts om de eer

SPAKENBURG

Als het titelfeest van Spakenburg met een week wordt uitgesteld, betekent dat dat Nathaniel Will en Giovanni Gravenbeek mogelijk op tijd fit zijn voor de kampioenswedstrijd. Het tweetal viel afgelopen weekend tegen Spijkenisse geblesseerd uit, en is er zaterdag in Assen niet bij.
Spakenburg haalt de laatste weken de punten zonder zelf goed te spelen. Tegen ACV werd eerder dit seizoen met 4-0 gewonnen. Van de twaalf wedstrijden die Spakenburg in het verleden uit tegen ACV speelde, werden er drie gewonnen.

DOVO

Het Veenendaalse DOVO speelt thuis tegen Harkemase Boys, dat eerder dit seizoen in Friesland met 2-1 werd geklopt. Behalve de langdurig geblesseerden Quincy Arends en Rocco Keizer kan trainer Gert Kruys niet beschikken over doelman Rodney Ubbergen en middenvelder Marley Berkvens. Beiden kampen met een liesblessure. "Gevolg van het fiet dat het kunstgras op het trainingsveld versleten is", stelt Kruys.

MAGREB'90

Het al gedegradeerde Magreb'90 gaat op bezoek bij Jong Almere City. Die ploeg deed lang mee om de titel, maar is de laatste weken ver weggezakt. De laatste zeven duels leverden slechts vijf punten op.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.