DOVO boekt krappe zege op Harkemase Boys, nieuwe nederlaag Magreb'90

© Jeroen van den Berg
VEENENDAAL/UTRECHT - DOVO heeft het thuisduel tegen Harkemase Boys met 1-0 gewonnen. De formatie van Gert Kruys deed dat dankzij een treffer van Joey Godee op slag van rust.
Magreb'90 verloor met 2-0 van Jong Almere City. De Utrechtse hekkensluiter kwam na dertien minuten op achterstand na een treffer van Anwar Bensabouh. In de tweede helft verdubbelde Bernardo Dos Santos Monteiro namens de Almeerse beloftenploeg door de tweede treffer van de middag te maken.
De Veenendaalers nestelen zich nog een stukje steviger in de middenmoot van de derde divisie A. De ploeg staat negende met 45 punten na 31 speelronden. Het reeds gedegradeerde Magreb'90 verliest voor de vijfde opeenvolgende keer en is hekkensluiter. De geplaagde ploeg staat na dertig gespeelde wedstrijden op slechts vier punten.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.