GVVV verliest en ziet tegenstander HHC Hardenberg vierde plaats overnemen

VEENENDAAL - Het Veenendaalse GVVV blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. De ploeg van trainer Niek Oosterlee verloor zaterdagmiddag op bezoek bij HHC Hardenberg met 2-0 en ziet de directe concurrent passeren op de ranglijst na de nederlaag.
Na een enerverende openingsfase waarin het spel op en neer golfde was de eerste kans van de wedstrijd voor de thuisploeg, toen Walter Dias Nzasi de bal van dichtbij op GVVV-doelman Johan Jansen schoot. Vlak voor rust was het wel raak: topscorer Rob van der Leij kreeg de bal na een vermeend penaltymoment plots voor zijn voeten en tekende voor zijn veertiende treffer van het seizoen.
In het tweede bedrijf was opnieuw Van der Leij de plaaggeest voor de blauwwitten. GVVV-verdediger Rob Hulsbos schatte een voorzet totaal verkeerd in en miste de bal finaal, waardoor de bal op een presenteerblaadje lag voor Van der Leij. Hij twijfelde niet en zette zo ook het tweede doelpunt van de middag op zijn naam.
40' Rob van der Leij [1-0]
73' Rob van der Leij [2-0]
Voor GVVV dreigt het slotstuk van de competitie op een sof uit te draaien. Hoewel de ploeg een prima seizoen in de subtop draait worstelt het elftal al weken met zijn vorm. De Veenendaalers pakten uit de laatste vijf wedstrijden slechts één punt en zakken na de nieuwe verliespartij één plaats op de ranglijst van de tweede divisie. GVVV is de nieuwe nummer vijf met 51 punten en ziet HHC Hardenberg plek vier overnemen. Volgende week neemt de ploeg het op tegen De Treffers.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

GVVV'er Danny de Leeuw: "Ik sluit een vertrek bij GVVV niet uit"
Jubilaris Roy Terschegget: "Ontbreken doelpuntenmakers is geen excuus"
Verslaggever Mark Kloostra over HHC Hardenberg - GVVV (2-0)

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.