RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sport Kort 6 mei: Geen play-offs Schaerweijde

PROVINCIE UTRECHT -

In Sport Kort bundelen we de diverse sportuitslagen van de clubs en verenigingen uit de provincie. Met onder meerSchaerweijde dat de play-offs mist


HOCKEY

In de overgangsklasse A is Schaerweijde de play-offs om promotie naar de hoofdklasse misgelopen. Het verloor met 4-2 van Breda. Voordaan speelde in dezelfde poule gelijk tegen Zwolle. In Overijssel werd het 3-3. Ook USHC won niet. Tegen Leiden werd er met 4-2 verloren.
Na 20 duels staat Schaerweijde vierde met 36 punten, Voordaan zevende met 30 punten en USHC tiende met 15 punten.

In de overgangsklasse B heeft Phoenix met 3-0 gewonnen bij Klein Zwitserland.
Ondanks de overwinning staat Phoenix laatste in de poule. Na 21 wedstrijden heeft het 14 punten, dat is er één minder dan Leonidas dat op een veilige plaats staat.

De hockeysters van Voordaan zijn er niet in geslaagd het uitduel tegen MOP te winnen. De ploeg uit Groenekan ging met 3-1 onderuit in de overgangsklasse. Na 21 duels heeft Voordaan 26 punten en daarmee staat het op de achtste plaats.


RUGBY

Eemland heeft in de eerste klasse met 40-22 gewonnen van Groningen. Door de overwinning blijft het bovenin meedoen.
Na 20 duels heeft het 87 punten. Eemland staat daarmee tweede en maakt via de nacomeptitie nog kans op promotie naar het hoogste niveau.


HONKBAL

UVV heeft in de overgangsklasse een overwinning geboekt op The Hawks. Het duel tussen de twee laagvliegers eindgde in 3-0 voor de Utrechters.

Na 10 duels staat UVV veertiende in de overgangsklasse met 6 punten.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -