RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Van der Streek twijfelgeval voor play-offduel tegen Heerenveen

1/2
UTRECHT -

Sander van der Streek is een twijfelgeval voor de eerste play-offwedstrijd van FC Utrecht, woensdagavond in en tegen Heerenveen. De middenvelder raakte zondag tegen VVV Venlo licht geblesseerd. Aanvoerder Willem Janssen is geschorst, Zakaria Labyad is op tijd hersteld van een blessure.

In tegenstelling tot Heerenveen gaat FC Utrecht niet op trainingskamp. "We gaan wel wat eerder weg en lunchen en rusten in een hotel", zegt trainer Jean Paul de Jong. "Maar we slapen gewoon thuis."

De play-offs om een plaats in de voorronde van de Europa League zijn een loterij. "Het gaat van details afhangen", zegt De Jong. "Maar wij hebben een goed gevoel overgehouden aan de zege op VVV en feit dat we de nul hebben gehouden."

De hoogst geklasseerde ploeg in de eindstand in de eredivisie wint maar zelden de play-offs. In zeven van de negen gevallen ging het Europese ticket naar een ploeg die niet het beste was in de competitie. "Daar hou ik me totaal niet mee bezig", zegt De Jong.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -