RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

'Utrecht-speler Labyad tekent voor vier jaar bij Ajax'

UTRECHT - FC Utrecht-middenvelder Zakaria Labyad vertrekt naar Ajax. Dat melden diverse media. De Marokkaanse international bereikte persoonlijk al overeenstemming met Ajax over een contract voor vier jaar. Volgens De Telegraaf zou het gaan om een bedrag van zo'n 7 miljoen euro.

Labyad werd gisteren in Amsterdam medisch goedgekeurd, maar FC Utrecht kan de overstap nog niet bevestigen. "Op dit moment zijn het geruchten, dus wij willen daar niet op reageren", aldus technisch directeur Jordy Zuidam. "Onze focus ligt nu echt op de play-offwedstrijden tegen SC Heerenveen."


TROTS

Het eerste duel staat vanavond op de agenda en Labyad is inzetbaar. In aanloop naar de wedstrijd vertelde de voetballer tegen verslaggever René van den Berg dat hij "wel kijkt waar de toekomst ligt". "Eerst de komende vier wedstrijden maar eens winnen, en dan zien we wel."

Wel liet Labyad weten dat Ajax-trainer Erik ten Hag vertrouwen in hem heeft. "Ik ken hem al vanaf mijn zestiende. Ik denk dat hij veel aan mij heeft gehad in het verleden, maar dat is andersom ook. Het motiveert me wel dat hij me wil hebben. En dat maakt me ook wel trots."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -