De Meern heeft nog drie duels

DE MEERN - Drie wedstrijden heeft de Meern nog, om rechtstreekse degradatie uit de derde divisie te voorkomen. De eerste daarvan speelt de hekkensluiter zondag tegen het Haagse Quick. Hercules krijgt Westlandia op bezoek.

DE MEERN

Het contrast kan bijna niet groter zijn. De Meern en Quick promoveerden vorig seizoen beide naar de Derde divisie. Maar waar Quick op de derde plaats meedoet om promotie naar de Tweede divisie, is De Meern hekkensluiter. Handhaving zonder play-offs is al niet meer mogelijk voor de ploeg van Joël Titaley. Het doel is twee ploegen onder zich te houden, en zich zo te plaatsen voor de herkansingen.
De Meern heeft al zes duels niet gewonnen. De laatste zege was op 11 maart, tegen stadgenoot Hercules. Get grote probleem bij de oranjehemden ligt voorin. In 31 duels werd slechts 24 keer het doel getroffen. Maar ook defensief is De Meern niet top. Alleen Be Quick 1887 kreeg meer doelpunten tegen.
Eerder dit seizoen verloor De Meern in Den Haag met 2-1. Zondag keert Anis Ziani terug van een schorsing.

HERCULES

Hercules kent een goed voorjaar, De Utrechters wonnen de vier van de laatste vijf duels. Maar Westlandia, de tegenstander van zondag, is de baas boven baas. De Naaldwijkers boekten zeven duels op rij en zijn volop in de race voor derde periodetitel, en dus voor de play-offs om te promoveren naar de Tweede divisie.
Eerder dit seizoen verloor Hercules de uitwedstrijd tegen Westlandia met 4-3. Vorig jaar leed Hercules op eigen veld een 4-1 nederlaag.
Zondag keert Matthijs Blijham terug na een blessure. Fons Mulder is afwezig vanwege familieomstandgheden. Colin Broers en Loed Keizer zijn geblesseerd.

LIVE

Beide duels zijn zondag live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.