GVVV verliest van in degradatiestrijd verkerende De Treffers

VEENENDAAL - De voetballers van GVVV hebben in de tweede divisie met 2-0 verloren van laagvlieger De Treffers. Voor De Treffers was het een welkome overwinning in de strijd tegen degradatie.
De Treffers begon beter aan het duel dan de Veenendalers. Dit resulteerde in een 1-0 voorsprong bij rust. Cendrino Misidjan kopte vlak voor rust binnen. Bij GVVV stond reservedoelman Bart van de Beek in de basis. Hij kreeg speeltijd tegen zijn broer Boy van de Beek vanwege zijn bewezen diensten dit seizoen. Hij moest zijn debuut na 7 minuten staken, nadat hij uitgleed bij een uittrap. De vaste doelman Johan Jansen verving hem.
Vlak na rust kreeg De Treffers een strafschop na een overtreding van Martin van Eck. Boy van de Beek ging achter de bal staan en faalde niet: 2-0. Bij GVVV werd verzorger Jan van Pommeren weggestuurd nadat hij commentaar had op de leiding.
39' Cendrino Misidjan [0-1]
54' Boy van de Beek [0-2]
GVVV staat na de tegenvallende resultaten van de afgelopen tijd inmiddels op de zesde plek. De Veenendalers wisten uit de laatste zes wedstrijden slechts één punt te pakken. De laatste zege dateert van 31 maart. De Treffers staan op de dertiende, veilige, plek met nog twee wedstrijden te gaan.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Bart van de Beek:"Ik had mij een ander debuut voorgesteld"
Niek Oosterlee:"Je moet er niet aan denken dat we in deze vorm degradatievoetbal hadden moeten spelen"