DOVO verliest ruim, trainer Tailor scoort voor verliezend Magreb'90

VEENENDAAL/UTRECHT - In de derde divisie A heeft DOVO met ruime cijfers verloren van DVS'33. De ploeg uit Ermelo was met 4-0 de baas.
DOVO kende tegen DVS'33 een heel slechte start. Binnen het eerste half uur keek de ploeg van Gert Kruys al tegen een 3-0 achterstand aan. Camara, Ahrens en De Ruiter waren trefzeker. In de tweede helft hielden de Veenendalers beter stand, maar in de 91e minuut moest het via Roemeon de 4-0 incasseren. DOVO staat in de derde divisie A op de tiende plek.

MAGREB'90

In diezelfde competitie ging Magreb'90, dat al gedegradeerd is, doelpuntrijk onderuit tegen ACV Assen. De Utrechters verloren op eigen veld met 5-3. De wedstrijd had wel een bijzonder tintje. Stanley Tailor, die trainer en speler is van Magreb, wist te scoren. Het was voor Magreb de zesde nederlaag op rij.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.