RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Ramselaar mist trainingsstage Oranje

AMERSFOORT/ZEIST - Voormalig FC Utrecht-middenvelder Bart Ramselaar heeft zich afgemeld voor een tweedaagse trainingsstage van het Nederlands elftal. De Amersfoortse PSV'er is nog niet hersteld van een hersenschudding die hij opliep tijdens de laatste competitiewedstrijd tegen FC Groningen.

Bondscoach Ronald Koeman traint komende woensdag en donderdag met enkele internationals en spelers van Jong Oranje in Zeist. Komende vrijdag maakt hij zijn selectie voor de oefeninterlands tegen Slowakije (31 mei) en ItaliŽ (4 juni) bekend. Op die dag geeft Art Langeler, de coach van Jong Oranje, zijn keurkorps voor de oefenduels met Bolivia en Paraguay prijs. Het is nog niet bekend of Ramselaar mee naar Zuid-Amerika kan.

Doelman Marco Bizot hoeft zich woensdag nog niet te melden in Zeist. Juninho Bacuna, Steven Berghuis, Steven Bergwijn, Justin Bijlow, Kevin Diks, Denzel Dumfries, Luuk de Jong, Teun Koopmeiners, Thomas Ouwejan, Sergio Padt, Guus Til, Tonny Vilhena, Wout Weghorst en Jeroen Zoet doen wel mee aan de tweedaagse trainingsstage.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Sportoverzicht