DOVO haalt topscorer JVC Cuijk binnen

© Orange Pictures
VEENENDAAL - DOVO heeft voor komend seizoen Jordie van der Laan aangetrokken. De 24-jarige spits speelt nu nog voor JVC Cuijk, dat net als DOVO uitkomt in de Derde divisie.

TOPSCORER

Van der Laan scoorde dit seizoen al 25 doelpunten voor JVC Cuijk, dat op de achtste plaats staat, één plek boven het Utrechtse Hercules. Eerder speelde hij onder meer voor Juliana'31 en FC Lienden.

TIENDE AANWINST

Van der Laan is al de tiende nieuwe aanwinst van DOVO voor komend seizoen. De Veenendalers legden eerder Erik van Eem (FC Lienden), Kesly den Haag (De Meern), Ralph Hovestad (IJsselmeervogels), Lars Middelwijk (Ajax am.), Indy van Sas (Hercules), Muhamed Velagic (KVK Wellen/België), Gökhan Yasar (DVS'33), Simon van Zeelst (JVC Cuijk) en Yannick Zeeman (Achilles'29) vast.

JEUGDSPELERS

Verder maken komend seizoen de jeugdspelers Sam van Hasselt, Sjoerd van den Heuvel en Tim van de Weerdhof de overstap naar de A-selectie.

VERTREKKERS

Negen andere spelers keren na de zomer niet terug bij DOVO. Koen Hagelstein, Bas Mooij en Adil Mahdadi stoppen. Arien Bakkenes, Nick Coster, Justin van Groen, Rocco Keizer, Aron de Koning en Mauro Peters gaan naar een andere club. Van Jordy Godee, Dominique Kivuvu en Becir Ogric is nog niet bekend of ze al dan niet bij DOVO blijven.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.