RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Aanvoerster Italiaanse hockeyploeg naar Kampong

UTRECHT -

De hockeysters van Kampong hebben zich voor aankomend seizoen versterkt met Chiara Tiddi. De 29-jarige speelster is aanvoerder van de Italiaanse nationale ploeg en komt over van het Belgische Dragons. Kampong is blij met de komst van Tiddi, die gezien wordt als een ervaren en onverzettelijke verdediger.

Tiddi debuteerde in 2005 bij de nationale ploeg. Ze speelde meer dan 200 interlands voor de Azzuri. Eerder speelde Tiddi voor Real Sociedad in Spanje. "Spelen in de Hoofdklasse met Kampong zie ik als een enorme kans. Hier kan ik een betere hockeyer worden. Ik vind het mooi dat ik deel uit ga maken van de ťťn van de belangrijkste hockeyfamilies van Europa en misschien wel van de wereld", zegt Tiddi.

Trainer Santi Freixa van de Kampong-vrouwen ziet in Tiddi een toegevoegde waarde: "Met Chiara halen we een zeer ervaren speelster naar Kampong. Ze is zeker en vastberaden in haar spel, dat kunnen we in de achterhoede goed gebruiken volgend seizoen."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -