IJsselmeervogels kan nog beste van de provincie worden

amateurvoetbal
amateurvoetbal © RTV Utrecht / Arnold Schenk
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/VEENENDAAL - In de Tweede divisie staat er voor GVVV en IJsselmeervogels niets meer op het spel. Zaterdag speelt GVVV om 18.00 uur uit tegen Rijnsburgse Boys. IJsselmeervogels ontvangt het al gedegradeerde Achilles'29. Dat duel begint om 15.00 uur.

GVVV

GVVV haalde uit de laatste zes duels maar één punt en lijkt het helemaal kwijt. In Rijnsburg ontbreken de geschorste Bart Hulsbos en de geblesseerde Soufyan Laghmouchi. Het duel is voor trainer Niek Oosterlee een weerzien met veel oude bekenden: hij werkte zes jaar als trainer bij Rijnsburgse Boys.
Eerder dit seizoen eindigde GVVV - Rijnsburgse Boys in 2-1. De winnende treffer voor de Veenendalers viel diep in de blessuretijd en werd gemaakt door Cayfano Latupeirissa.

IJSSELMEERVOGELS

Sinds de uitwedstrijd van IJsselmeervogels bij Achilles '29, die in 2-2 eindigde, is er veel veranderd bij Achilles. De stichting waar de spelers uit het eerste elftal onder contract stonden is failliet, waardoor veel spelers tijdens het seizoen zijn vertrokken. Het team met spelers uit het tweede en de A1 kon het niet bolwerken in de Tweede divisie. Na 19 nederlagen op rij werd afgelopen zaterdag eindelijk weer eens punt gehaald: tegen AFC werd het 2-2.
IJsselmeervogels is al lang veilig en kan theoretisch nog boven GVVV eindigen en zo de fictieve titel 'amateurkampioen van de provincie Utrecht' voor zich opeisen. Marciano van Leijenhorst en Yannick Cortie zijn geblesseerd.

LIVE

IJsselmewervogels -Achilles'29 is zaterdag live te volgen op Radio M utrecht. Van GVVV leest u de uitslag rond 20.00 uur op onze website. 

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.