RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Kampong op matchpoint

UTRECHT - Kampong staat op de drempel van de tweede landstitel in successie. De Utrechtse hockeymannen hebben nog maar ťťn zege nodig in de finale tegen Amsterdam.

In de hoofdklasse heeft Kampong inmiddels de reputatie van effectieve countermachine. Daar kan de ploeg in wedstrijd 2 van de best-of-3 (het eerste duel werd gewonnen na shoot-outs) optimaal van profiteren. Kampong heeft in de persoon van David Harte de beste keeper van de wereld, speelt met een ijzeren discipline, opgelegd door de jonge talentvolle coach Alexander Cox en heeft een levensgevaarlijk wapen in de persoon van strafcornerspecialist Martijn Havenga.

Niet raar dat een groot deel van de coaches in de hoofdklasse hun geld op Kampong zetten. Amsterdam is duidelijk de underdog. Maar de nummer 3 van de reguliere competitie knokte zich in de halve finale tegen Bloemendaal ook uit geslagen positie terug. Kampong is dus gewaarschuwd.


LIVE OP DE RADIO

Kampong - Amsterdam is zaterdag om 16.00 LIVE te horen op Radio M Utrecht 93.1FM. Ook de eventuele derde wedstrijd zal worden verslagen in Namen en Rugnummers, zondag om 16.00. Beide wedstrijden worden gespeeld op de Klapperboom in Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Sportoverzicht