FC Utrecht-Vitesse: De verhitte strijd om één Europees ticket

UTRECHT - FC Utrecht jaagt vanavond tegen Vitesse op het tweede Europese avontuur op rij. Na de 3-2 nederlaag in Arnhem is een overwinning in de eigen Galgenwaard noodzakelijk voor de ploeg van trainer Jean-Paul de Jong. Daarbij mist het de geschorste Sean Klaiber en Rico Strieder.
De logische vervanger van Rico Strieder lijkt Anouar Kali te gaan worden. Wie de positie van rechtsmidden Sean Klaiber inneemt, is nog niet bekend. Mateusz Klich keert terug bij de selectie na een heupblessure, maar of hij in de basis start is nog maar de vraag. Aanvaller Zakaria Labyad, die in de heenwedstrijd inviel in de tweede helft, lijkt fit voor een basisplaats.
De Jong kijkt met spanning toe naar de wedstrijd: "Iedereen heeft veel verwachting. Het is mooi om te zien hoe wij daarmee om zullen gaan", zegt hij tegen RTV Utrecht. "We zullen vanuit het hart moeten spelen, maar niet vergeten dat het ook met het verstand samen gaat. Ik zie een heel getergde groep."

LIVE OP RADIO M

De ultieme finale van de play-offs begint vanavond om 20.45 uur. Radio M Utrecht is er van begin tot eind live bij met commentaar van René van den Berg, Pieter van Schaik en Gert Kruys. De jubileumuitzending (aflevering 3000 van Namen en Rugnummers op de radio) begint om 20.00 uur.

Jean-Paul de Jong: "Ik zie een heel getergde groep"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.