GVVV geeft voorsprong twee keer weg en verliest

VEENENDAAL - GVVV heeft zaterdag in de tweede divisie verloren van Rijnsburgse Boys. De Veenendalers gingen in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen met 3-2 onderuit.
Na iets minder dan een kwartier opende Mart de Jong namens GVVV de score. Hij knalde de bal hard binnen vanuit een hoekschop. GVVV had enkele kansen om de score uit te breiden maar deed dit niet. Iets meer dan tien minuten na rust was het Rijnsburgse Boys dat op gelijke hoogte kwam. Joël Tillema kopte raak. Maar lang stond die gelijke stand niet op het bord. Drie minuten later zette Jeremy de Graaf GVVV op de 2-1 voorsprong. In de 74e minuut viel er opnieuw een doelpunt. Ditmaal was het Jeffrey Jongeneelen die de 2-2 gelijke stand op het scorebord zette. Waar GVVV mogelijkheden niet tot score wist uit te drukken, was het Rijnsburgse Boys die dat wel deed. Twee minuten voor tijd maakta Maikey Parami de beslissende 3-2.
13' Mart de Jong [0-1]
58' Joël Tillema [1-1]
61' Jeremy de Graaf [1-2]
74' Jeffrey Jongeneelen [2-2]
88' Maikey Parami [3-2]
GVVV staat in de tweede divisie op dit moment op de zevende plek.