Gelijkspel voor Hercules tegen Dongen

UTRECHT - De voetballers van Hercules hebben in de derde divisie B gelijkgespeeld tegen Dongen. Het werd in Dongen 2-2.
Tegen Dongen kwam Hercules eerst nog op 1-0 achterstand. Mart van Bree scoorde in de 19e minuut. Twee minuten later was de stand alweer gelijk via Guytho Mijland. Zes minuten voor rust kwamen de Utrechters op voorsprong via een eigen doelpunt van Dongen.
Maar in de tweede helft werd die voorsprong tenietgedaan. Tom Kolkert maakte in de 65e minuut de gelijkmaker namens Dongen.
19' Mart van Bree [0-1]
21' Guytho Mijland [1-1]
39' Eigen doelpunt [1-2]
65' Tom Kolkert [2-2]
Met nog één wedstrijd te gaan staat Hercules tiende in de derde divisie B. Het kan volgende week de competitie maximaal afsluiten als negende.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.