Play-offs promotieklasse: Voordaan op voorsprong in best-of-three

GROENEKAN - Voordaan heeft zondag het eerste duel in play-offs om een ticket naar de promotieklasse op het nippertje gewonnen. In de allerlaatste minuut pakten de Groenekanners tegen Victoria de 4-3 overwinning.
Voordaan begon sterk aan het duel. Het ging dan ook de rust in met de verdiende 2-1 voorsprong. Erik Hemesath en Max Kuppens hadden namens de Groenekanners het doel getroffen. Pieter Dieckman had vlak voor rust de aansluitingstreffer gemaakt voor Victoria.
Vlak na rust was Voordaan snel trefzeker. Adriaan Stolk trof raak vanuit een strafcorner. Met nog tien minuten te spelen was de spanning weer helemaal terug in Groenekan. Via een strafcorner kwam Victoria terug tot 3-2. En daar bleef het niet bij. Drie minuten lag ook de 3-3 in het doel van Voordaan. Maar het was Voordaan dat er uiteindelijk met de winst vandoor ging. In de allerlaatste minuut wist Kuppens met zijn tweede van de middag zijn ploeg op 1-0 voorsprong te zetten in de best-of-three.
8' Erik Hemesath [1-0]
22' Max Kuppens [2-0]
33' Pieter Dieckman [2-1]
37' Adriaan Stolk [3-1]
60' Bart Nelck [3-2]
62' Thijs van Pelt [3-3]
70' Max Kuppens [4-3]

Max Kuppens:"Belangrijkste doelpunt uit mijn loopbaan"
Peter Jonker:"Was nog niet met mijn lijstje bezig"