DOVO wint laatste duel ruim van Magreb, kampioen Spakenburg sluit af met nederlaag

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/VEENENDAAL - DOVO heeft het laatste duel van het seizoen ruim gewonnen van regiogenoot en de degradant Magreb'90. Spakenburg, de ploeg die vorige week kampioen werd, ging op eigen veld tegen Almere City met 3-1 onderuit.

DOVO - MAGREB'90

Al in de eerste minuut lag de bal in het doel van Magreb'90. Leon Toonen had namens de Veenendalers raak geschoten. Na rust wist DOVO de wedstrijd te beslissen. Tien minuten na de thee had het de 3-0 te pakken. Met nog iets minder dan een kwartier te spelen zette Nick Coster, die zijn laatste wedstrijd voor DOVO speelde, de 4-0 op het bord. Maar dat was nog niet genoeg voor de ploeg van Gert Kruys. Het werd via Marley Berkvens 5-0 die daarmee ervoor zorgde dat het seizoen van Magreb'90 in 'stijl' werd afgesloten. In de laatste minuut werd de zesklapper Magreb bespaard, Bas Mooij schoot een strafschop ove.
1' Leon Toonen [0-1]
52' Leon Toonen [0-2]
54' Enrico Patrick [0-3]
76' Nick Coster [0-4]
80' Marley Berkvens [0-5]
DOVO sluit het seizoen af als negende. Magreb was al zeker van de laatste plaats en speelt volgend seizoen in de hoofdklasse.

SPAKENBURG

Ook bij Spakenburg werd er vroeg gescoord. Uitgerekend Kees Pier Tol, die zijn laatste duel speelt voor De Blauwen, maakte in de zesde minuut de 1-0. Twaalf minuten later was de stand weer gelijk. Tarik Evre maakte de 1-1 namens Jong Almere City. Daarmee was ook de ruststand bepaald. In de tweede helft trok Almere City uiteindelijk de 3-1 overwinning naar zich toe tegen de kampioen van de derde divisie A.
6' Kees Tol [1-0]
18' Tarik Evre [1-1]
54' nnb [1-2]
90' nnb' [1-3]
Kampioen Spakenburg zal volgend seizoen terugkeren in de tweede divisie. Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.