GVVV sluit seizoen af met winst en zesde plek

© RTV Utrecht / Bert Kous
VEENENDAAL - GVVV is in de tweede divisie als zesde geëindigd. Het laatste duel van het seizoen werd met 2-0 gewonnen van VVSB.
Na vijf minuten kreeg GVVV een strafschop. Wouter Bonk, die na 207 duels afscheid neemt van GVVV, ging achter de bal staan en schoot op de paal. Vlak voor rust kwam GVVV alsnog op 1-0 voorsprong. Jeremy de Graaf was de doelpuntenmaker en kroonde zichzelf daarmee tot topscorer van de Veenendalers. Nog geen vijf minuten later lag ook de 2-0 in het doel. Roy Terschegget nam die treffer via een vrije trap voor zijn rekening.
In de 63e minuut kreeg Bonke, onder luid applaus, een publiekswissel. Dat was ook gelijk het enige hoogtepunt van de tweede helft.
36' Jeremy de Graaf [1-0]
40' Roy Terschegget [2-0]
Met de zesde plek verbetert GVVV zich ten opzichte van vorig seizoen. Toen eindigde het als tiende.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op teletekstpagina 653.