RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Scorende Ligtermoet neemt bij Hercules afscheid met hele ruime winst

1/4
UTRECHT -

Hercules heeft de laatste wedstrijd van het seizoen in de derde divisie B ruim gewonnen. Op eigen veld versloegen de Utrechters het hoger geklasseerde ADO'20 met 7-1.

In het afscheidsduel van verdediger Kevin Ligtermoet, die meer dan 350 duels speelde voor de club, en trainer Eric Speelziek kwam ADO'20 na twintig minuten op voorsprong. Jesper de Vre nam de treffer voor zijn rekening. Vlak voor rust kreeg ADO'20-speler Ruben Doesburg rood vanwege het neerhalen van een doorgebroken speler. Hercules wist vrij snel van de man-meersituatie te profiteren. Tyrone Fonville maakte de 1-1 en Halldór Arnarsson de 2-1.

In de tweede helft waren de Utrechters duidelijk de betere partij. De ploeg breidde de score op gemakkelijke wijze uit naar 5-1. El Bouzidi en Plet namen de 3-1 en 4-1 voor hun rekening. De 16-jarige Björn van Gorkum maakte de 5-1. In het slot werd Ligtermoet nog in de spits gezet om ervoor te zorgen dat hij in zijn afscheidswedstrijd zou scoren. Dat lukte, vlak voor tijd kopte hij de 6-1 binnen. Maar daar bleef het niet bij. Niet veel later maakte Guytho Mijland de 7-1. Ligtermoet kreeg vlak voor tijd een publiekswissel. Ligtermoet kwam in de zomer van 2006 van FC De Bilt naar Hercules. Daar was hij de afgelopen twaalf seizoenen een vaste waarde. Hij was niet de enige die afscheid nam, ook onder andere oudgediende Roy Kelder verlaat Hercules.

20' Jesper de Vre [0-1]
38' Tyrone Fonville [1-1]
43' Halldór Arnarsson [2-1]
74' Amin el Bouzidi [3-1]
76' Gilbrano Plet [4-1]
81' Björn van Gorkum [5-1]
83' Kevin Ligtermoet [6-1]
85' Guytho Mijland [7-1]

Bijz. Ruben Doesburg(ADO'20) kreeg in de 35e minuut rood

Hercules sluit het seizoen af als negende. Volgend seizoen is Jochem Twisker de trainer van de Utrechtse 3e divisionist.

Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -