Teams gezocht voor benefiettoernooi Joey Snijders

HOOGLAND - Er is nog plaats voor voetbalteams die willen meedoen aan het benefiettoernooi voor oud-voetballer Joey Snijders, dat op 30 juni op de velden van Hoogland wordt gespeeld. De organisatie heeft tot nu toe elf inschrijvingen binnen. Vorig jaar deden er 20 teams mee. Teams kunnen zich tot 6 juni aanmelden.
Ruimte voor recreatieve én voor prestatieve teams
Rob Snijders

ALLE NIVEAUS

"Je hoeft bij de inschrijving geen rekening te houden met het niveau van je team", zegt Joeys vader Rob. "We maken twee poules, één voor recreatieve teams en één voor meer prestatieve. We spelen wedstrijden op een half veld, zeven tegen zeven."
GVVV-er Simon Brouwer is één van de deelnemers
GVVV-er Simon Brouwer is één van de deelnemers © Geert Lommers

SIMON BROUWER

In één van de teams die al in ingeschreven zit Joey Snijders oude GVVV-teammaat Simon Brouwer. "Hij is de enige van GVVV die zich tot nu toe heeft aangemeld", zegt vader Snijders. "Verder moet je niet denken aan bekende namen. Het is een gezelligheidstoernooi."

REVALIDATIE

Joey Snijders, voormalig linksbuiten van onder meer GVVV en IJsselmeervogels, raakte in februari 2015 zwaar gewond bij een auto-ongeluk. Dat ongeluk werd zeer waarschijnlijk veroorzaakt doordat Snijders achter het stuur onwel werd als gevolg van niet aangeboren hersenletsel (NAH).
Aangezien de behandelingen en de zorg kostbaar zijn en er slechts een klein dele vergoed wordt, heeft de familie de stichting Keep on Fighting N.A.H. opgericht. Het geld dat bij het benefiettoernooi wordt ingezameld komt volledig ten goede aan de stichting.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.