Promovendus Eemdijk haalt Van der Bor terug van Spakenburg

EEMDIJK - Het naar de derde divisie gepromoveerde Eemdijk heeft zich voor volgend seizoen versterkt met keeper Robin van der Bor. De 20-jarige goalie maakt de overstap van grote broer Spakenburg, nadat Van der Bor vorig seizoen de omgekeerde weg bewandelde.
Van der Bor kwam in beeld bij Eemdijk nadat keeper Jeroen de Harder aangaf te vertrekken naar die andere plaatsgenoot, IJsselmeervogels. "We zijn blij dat we na enige weken van gesprekken met hem tot een akkoord zijn gekomen. Robin heeft al een seizoen bij ons gespeeld, maar vertrok toen vorig seizoen Jeroen de Harder voor Eemdijk koos", zegt Jan van Twillert van technische zaken.
"Robin is ondanks zijn jonge leeftijd een stuk volwassener geworden in het tussenjaar bij Spakenburg. Robin is sterk in de 1-op-1-duels, heeft goede reflexen in huis en beschikt daarnaast over een geweldige trap", beschrijft Van Twillert. Bij Eemdijk gaat Van der Bor volgend seizoen, in de derde divisie, de strijd aan met Gerben Jan Ruizendaal en Bas Koppelaar.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.