SVL ronde verder in nacompetitie na knotsgek duel tegen Brederodes

© RTV Utrecht / Bert Kous
LANGBROEK - SVL is een stapje dichter bij handhaving in de eerste klasse. In de kwartfinale van de nacompetitie versloeg het regiogenoot Brederodes na verlenging met 5-4.
SVL had een gedroomde start. Het had binnen tien minuten al de 2-0 voorsprong te pakken. Selcuk Albayrak en Alex van Eem waren de doelpuntenmakers voor de ploeg uit Langbroek. Na 31 minuten maakte Kevin Kroeze namens Brederodes de aansluitingstreffer: 2-1.
Na iets meer dan een kwartier in de tweede helft kwam Brederodes op gelijke hoogte. Mike de Groot kopte namens de club uit Vianen de 2-2 binnen vanuit een hoekschop. Met een prachtig afstandsschot van Kevin Kroeze kwam Brederodes zelfs op 3-2 voorsprong. Lang hadden ze deze niet, Selcuk Albayrak maakte met zijn tweede van de middag de 3-3.
En dus moest er verlengd worden. Daarin kwam SVL op voorsprong via Alex van Eem. Hij maakte zijn tweede van de middag. Maar natuurlijk werd er in dit knotsgekke duel nogmaals gescoord. Luuk Roubos bracht de stand op gelijke hoogte: 4-4. In de tweede helft van de verlenging kwam SVL opnieuw op voorsprong. Selcuk Albayrak maakte met een officieuze hattrick de 5-4 tegen Brederodes.
Volgende week speelt SVL in de halve finale tegen Roda Boys-Bommelerwaard. Brederodes kan promotie vergeten en speelt volgend seizoen opnieuw in de tweede klasse.

John van Loen:"Hoe hoger je speelt hoe makkelijker het is"
Kevin Kroeze:"Helaas heb ik iets niets aan dat mooie doelpunt"