RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Nacompetitie: PVCV houdt zicht op lijfsbehoud, doek valt voor Vreeswijk

PROVINCIE UTRECHT -

In de nacompetitiewedstrijden in strijd om een plek in de tweede of derde klasse mag PVCV blijven hopen op lijfsbehoud. De Vleutense ploeg won na een ware thriller middels strafschoppen van Zwaluwen Utrecht, nadat de stand na verlenging op 3-3 was geëindigd. Voor Zwaluwen Utrecht betekent dit dat de ploeg komend seizoen opnieuw uit zal komen in derde klasse.

Het Amersfoortse APWC blijft geloof houden in promotie naar de tweede klasse. De ploeg won zondag met 2-0 van ZSGO/WMS uit Amsterdam. Saestum blijft ook volgend seizoen derde klasser. De Zeisternaren verloren met 3-2 van RODA'23. Voor Vreeswijk valt het doek in de derde klasse: er werd met 3-2 verloren van het Utrechtse UVV, dat op haar beurt mag blijven hopen op promotie. De voetballers van Zeist mogen zich opmaken voor de zomerstop; in de kwartfinale van de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse verloor de ploeg met 4-2 van Geuzen Middenmeer.


TWEEDE DERDE KLASSE

PVCV* - Zwaluwen Utrecht'11 3-3, PVCV door na strafschoppen
APWC - ZSGO/WMS 2-0
RODA'23 - Saestum 3-2


DERDE VIERDE KLASSE

Vreeswijk* - UVV 2-4
Zeist - Geuzen Middenmeer 2-4

De clubs met een * achter hun naam spelen in de nacompetitie tegen degradatie. De andere clubs spelen voor promotie.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -