Verga in technische staf Kampong

© Website Kampong
UTRECHT - Alejandro Verga treeft volgend seizoen toe tot de technische staf van Kampong. De voormalig Argentijns international gaat met de hoofdcoaches Alexander Cox (mannen) en Santi Freixa (vrouwen) vorm geven aan een nieuw Technisch Platform.

ALMERE

Verga is nauw betrokken geweest bij de spectaculaire groei van de Almeersche HockeyClub, die in korte tijd uit de onderste rangen opklom naar de hoofdklasse. Hij wordt ook assistent van Alexander Cox bij het eerste herenteam.

REACTIE VERGA

"Kampong is een mooie grote club waar ik mijn ervaring in de breedte kan inzetten", zegt Verga op de site van de club. "Cox en Freixa zijn twee uitmuntende professionals die ik allebei erg goed ken en met wie ik graag samenwerk. Ik denk dat we als Technisch Platform de club nog beter, sterker en breder kunnen maken."
Ik verheug me op de samenwerking met Cox en Freixa
Alejandro Verga
De Kampong-mannen werden de afgelopen twee seizoenen landskampioen
De Kampong-mannen werden de afgelopen twee seizoenen landskampioen © Fotostudio RedGreenBlue

KAMPONG

Ook bestuurslid Paul van den Putten is blij met de komt van Verga. "Wij zien een wens in vervulling gaan om nog meer nadruk te leggen op het opleiden en begeleiden van onze jeugd. We zijn trots op een sterk, ervaren en gepassioneerd Technisch Platform, dat met de komst van Alejandro compleet is."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.