Joost Broerse commercieel directeur bij FC Utrecht

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Joost Broerse keert terug bij FC Utrecht. De voormalige verdediger van FC Utrecht, die sinds 2015 commercieel directeur was bij PEC Zwolle, gaat diezelfde functie bekleden in de Galgenwaard. Broerse trad toe tot de directie in Zwolle, nadat hij de laatste drie jaar van zijn loopbaan voor die club had gespeeld.

PIJN

"Ik vertrek met pijn in het hart", zegt Broerse. De geboren Bilthovenaar doorliep de jeugdopleiding van FC Utrecht, maar brak door bij FC Groningen. Hij keerde terug naar Utrecht, waar hij 4,5 jaar speelde. Via de Cypriotische club Apoel Nicosia en Excelsior belandde hij in 2012 bij Zwolle.
Een mooie vervolgstap in mijn loopbaan
Joost Broerse

MOOIE STAP

"PEC heeft mij na mijn voetbalcarrière een unieke kans gegeven. Nu komt er met FC Utrecht alleen een prachtige kans voorbij", aldus Broerse. "Als oud speler van FC Utrecht en wonend in de regio Utrecht heb ik altijd de ambitie gehad terug te keren bij de club. Ik zie deze benoeming als een mooie vervolgstap in mijn carrière."
De huidige commercieel directeur, Martijn Standaart, krijgt een andere rol binnen de club. Hij gaat zich richten op sales, e commerce en (digitale) partnerships.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.