Hercules haalt aanvaller Desire Simson

© FC Den Bosch
UTRECHT - Derde divisionist Hercules heeft zich voor komend seizoen versterkt met Desire Simson. De aanvaller komt over van Jong FC Den Bosch, dat in het seizoen 2016-2017 tegenstander was van Hercules in de competitie.

GEVAARLIJK

"In die wedstrijden was hij hun gevaarlijkste aanvaller", zegt technisch manager Rene van der Kooij. "Hij is tweebenig, fysiek sterk en snel."
Hij is tweebenig, fysiek sterk en snel
René van der Kooy

MIJLAND

Simson is één van de aanwinsten die het gat opvult dat is ontstaan door het vertrek van Gilbrano Plet, Oskar van Logtesteijn en Fouad Belarbi. Bovendien lijkt met zijn komst de deur gesloten voor Guytho Mijland, die nog altijd niet heeft aangegeven bij Hercules te willen blijven.
De deur lijkt dicht voor Guytho Mijland
De deur lijkt dicht voor Guytho Mijland © Geert Lommers

KIER

Van de Kooy zet de deur voor de snelle aanvaller nog wel op een kier. "Guytho is net als Alfred Mensah in gesprek met andere clubs. Dat is hun goed recht, echter wij hebben tegen hen gezegd dat we het afgelopen weekend echt duidelijkheid wilde hebben zodat wij nog voor 15 juni iets konden ondernemen. Daar hadden de mannen begrip voor. Als ze nu nog willen blijven, hebben we daar geen budget meer voor."
Jochem Twisker is volgend jaar trainer van Hercules
Jochem Twisker is volgend jaar trainer van Hercules © Geert Lommers

VERDEDIGER

"We zoeken nu alleen nog een centrale verdediger, daar zijn we al ver mee, dan zijn we rond. Dan hebben we een selectie met 20 spelers en 3 keepers, met meer eigen jongens en een selectie die er volgens ons niet op achteruit is gegaan."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.