FC Utrecht neemt jeugdinternational over van ADO

Denso Kasius met technisch directeur Jordy Zuidam
Denso Kasius met technisch directeur Jordy Zuidam © fcutrecht.nl
UTRECHT - FC Utrecht heeft Onder-17 versterkt met jeugdinternational Denso Kasius. De 15-jarige verdediger komt over van ADO Den Haag en tekent een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een jaar.
Kasius wordt gezien als een aanvallend ingestelde rechtsback. Voor hij bij ADO terechtkwam, speelde hij in de jeugdopleiding van Feyenoord. "Denso is een zeer getalenteerde speler die weer extra kwaliteit toevoegt aan onze academie. Met zijn specifieke kwaliteiten veroverde hij als aanvallende rechtsback een plek in Oranje Onder 16 en we zijn er blij mee dat we vanaf komend seizoen over zijn diensten kunnen beschikken", zegt technisch directeur Jordy Zuidam.
"Al jaren speelt Denso op het hoogste niveau", voegt Jelle Goes, manager van de academie, daaraan toe. "We hebben vertrouwen in zijn verdedigend en aanvallende op de rechterflank kwaliteiten en dat hij iets extra's toevoegt aan ons onder 17-team. Samen met Denso gaan we de komende seizoenen intensief werken aan zijn doorontwikkeling."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.