Servische aanwinst voor GVVV

© Orange Pictures
VEENENDAAL - GVVV heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Vlatko Lazic. De Servisch Nederlandse vleugelverdediger komt over van Quick Boys. Lazic is de vierde aanwinst voor de Veenendaalse Tweede divisionist.

AJAX

De 29-jarige Lazic, inzetbaar op de backposities en als vleugelaanvaller, doorliep de jeugdopleiding bij Ajax en speelde daarna onder meer bij FC Dordrecht, NAC Breda, De Graafschap en het Noorse Arendal Fotball. Hij kwam bij deze clubs tot bijna 200 wedstrijden in het betaalde voetbal.
Ik heb een goed gevoel bij deze club
Vlatko Lazic

GOED GEVOEL

"Na mijn profavontuur bij clubs in Nederland, Roemenië en Noorwegen, heb ik gekozen voor mijn maatschappelijke carrière", zegt Lazic op de site van GVVV. "Ik heb een fijn gevoel bij deze club. GVVV is een goed voetballende ploeg."

MULTIFUNCTIONEEL

Technisch manager Rob de Boer roemt Lazic als multifunctionele voetballer. "Hij kan uit de voeten op de backposities, maar heeft ook ervaring als vleugelaanvaller.Hij vormt een uitstekende aanvulling op de selectie."

ROND

Met de komst van Lazic is de selectie voor volgend seizoen nu rond. Trainer Niek Oosterlee heeft komend seizoen 22 spelers tot zijn beschikking. Behalve Lazic maken ook doelman Joshua van den Berkt (Blauw Geel '55) en de aanvallers Sherwin Grot (IJsselmeervogels) en Wout Blasman (Silvolde) de overstap naar Panhuis. Wouter Bonke, Cayfano Lautupeirissa, Jelmer Nijburg, Thomas Bruynzeels, Mohamed Ajiach en Mourad Marbouh vertrekken bij GVVV.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.