PVCV handhaaft zich in tweede klasse na ruime zege

© Namen&Rugnummers / Arnold Schenk
PROVINCIE UTRECHT - PVCV blijft ook volgend seizoen tweede klasser. De Vleutense ploeg won in eigen huis met 4-0 van regiogenoot APWC uit Amersfoort en is zodoende definitief zeker van handhaving.
In de eerste helft kwamen beide ploegen niet tot scoren. Na rust brak Nicky Vermeulen de ban door de eerste treffer van de middag te maken, waardoor PVCV op voorsprong kwam. Even later was het opnieuw Vermeulen die van zich deed spreken, toen hij uit een hoekschop knap raak wist te koppen.
Yassin Kurt: "Het was een slijtageslag vandaag"
Een kwartier voor tijd werd het duel definitief beslist door Dani Kovachev, die de APWC-keeper met een mooie lob wist te verschalken. Invaller Bas Jansen deed in de slotfase nog een duit in het zakje door het vierde en laatste doelpunt te maken.

SCOREVERLOOP

49' Nicky Vermeulen 1-0
68' Nicky Vermeulen [2-0]
74' Dani Kovachev [3-0]
90' Bas Jansen [4-0]