SVL handhaaft zich in 1e klasse, degradatie Woudenberg

Spelers van SVL vieren feest
Spelers van SVL vieren feest © RTV Utrecht / Bert Kous
WOUDENBERG/LANGBROEK - De voetballers van SVL komen ook volgend seizoen uit in de 1e klasse. De ploeg uit Langbroek van trainer John van Loen rekende in een directe confrontatie met 1-0 af met Woudenberg, dat door de nederlaag degradeert naar de 2e klasse.
Het enige doelpunt van de wedstrijd werd laat in de eerste helft gemaakt. Tegen alle verhoudingen in was het SVL-aanvoerder Walter Cremers die scoorde. Met een fenomenale uithaal van ruim 25 meter verschalkte de middenvelder keeper Daan Schennink van Woudenberg.
John van Loen wordt 'bedankt' met een bezoek aan de sloot
Verslaggever Bert Kous met een samenvatting
Woudenberg-trainer Jeroen Peters: "De gelukkigste heeft gewonnen"
Matchwinner Walter Cremers: "Van Loen heeft het plezier teruggebracht"
In de tweede helft zette Woudenberg alles op alles en werd het ook een fysiek duel. SVL wist echter stand te houden en mocht na afloop juichen vanwege het lijfsbehoud. Voor Woudenberg valt het doek in de 1e klasse.
SVL-trainer John van Loen: "Klus geklaard!"