Cityside Appartments Quick 'sweept' Storks

© Jan Kruijdenberg
AMERSFOORT - De honkballers van Cityside Appartments Quick hebben ook de derde wedstrijd deze week tegen Storks gewonnen. Daarmee completeerden de Amersfoorters de zogeheten 'sweep' tegen de hekkensluiter van de hoofdklasse. In Amersfoort werd het 4-2.
De thuisploeg sloeg al in de eerste inning toe. Met twee uit kwam Brian Engelhardt met een single op het eerste honk. Tijmen Takke sloeg vervolgens een twee honkslag waarop de eerste honkman van Quick kon scoren. Takke kwam op zijn beurt binnen op een twee honkslag van Rachid Engelhardt.
In de derde inning scoorde Jelle Blaauw op een opofferingsslag van Takke, die daarmee zijn tweede binnengeslagen punt van de dag noteerde. Jordy Burger maakte in de vijfde inning het laatste punt voor Quick, toen hij de thuisplaat passeerde op een klap van Rachid Engelhardt. In de zesde en in de achtste inning wist Storks nog twee puntjes te sprokkelen.
Colin van Laar was de winnende werper aan de kant van Quick dat opgeklommen is naar de vijfde plaats in de hoofdklasse met 24 punten uit 27 wedstrijden. Amsterdam gaat met 42 punten aan de leiding.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.