RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Werkloze voetbalprofs trainen met John van Loen en Rob Druppers

1/3
DE BILT/AMERSFOORT - Twaalf werkloze voetbalprofs zijn deze week begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op initiatief van spelersvakbond VVCS brengen ze hun conditie op peil, zodat ze zonder problemen aan kunnen haken als ze nog een nieuwe club vinden.

Onder de twaalf ook Biltenaar Mike Havekotte en Berry Powel uit Amersfoort. Ze werken onder leiding van Rob Druppers uit Nieuwegein aan hun conditie. Utrechter John van Loen verzorgt de voetbaloefeningen.

POWEL

Berry Powel (38) was prof voor FC Den Bosch, De Graafschap, FC Groningen, ADO Den Haag Heracles en Roda JC en bij diverse clubs in het buitenland, vooral in Spanje. De laatste anderhalf jaar speelde hij voor IJsselmeervogels. Daar liep deze zomer zijn contract af. Powel is nog op zoek naar een club.

HAVEKOTTE

Doelman Mike Havekotte (22) doorliep de jeugdopleiding van FC Utrecht en speelde in Oranje O18 en O19. De afgelopen drie seizoenen stond hij contract bij Excelsior, maar daar speelde hij geen enkele wedstrijd in het eerste. Zijn contract loopt af op 30 juni.

Werkloze voetballers in actie in Zeist
John van Loen: "Ik had toch niets te doen"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Sportoverzicht