SV Land Taurus zoekt nieuwe selectiespelers

De selectie van 2017-2018
De selectie van 2017-2018 © Website Taurus
HOUTEN - De volleyballers van SV Land Taurus is bezig met het completeren van de selectie. De Houtense formatie is nog op zoek naar drie spelers voor het komende eredivisieseizoen.
Flor Polinder, Mats Bleeker, Hidde Uittenbosch, Tom van den Boogaard en Dylan en Leroy Boerefijn spelen ook komend seizoen voor de regerend bekerwinnaar. De ploeg van trainer Erik Gras heeft daarnaast met meerdere transfers te maken gehad.

ZOON

Onder meer Jelle van Jaarsveld, Bert Sturkenboom en Hans van Westrienen vertrekken. Een van de nieuwkomers is de zoon van de trainer: Timo Gras (Inter Rijswijk). Daarnaast komen Lars Groeneveld (Dordrecht) en Timo Noordhoek (Taurus 2) het team versterken.

ZOEKTOCHT

De selectie is nog niet rond. Teammanager Ralph Koot geeft tegen Volleybalkrant aan dat Taurus nog op zoek is naar een spelverdeler en twee spelers die uit de voeten kunnen op de positie passerloper. Geïnteresseerde spelers kunnen zich bij Koot melden. "Deze spelers moeten naast een bepaald basisiniveau een passende ambitie hebben", staat erbij geschreven.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.