Quick maakt het Pirates opnieuw lastig

© Jan Kruijdenberg
AMERSFOORT - In de hoofdklasse honkbal heeft Cityside Appartments Quick voor een daverende stunt gezord. De Amersfoorters wonnen weliswaar niet van L&D Amsterdam Pirates, maar wisten de nummer twee van vorig seizoen wel op een gelijkspel te houden.
2-2 was na een slijtageslag van 12 innings de eindstand in Amsterdam. Quick kon terugkijken op een knappe inhaalrace waarin het een 2-0 achterstand, opgelopen in de 3e inning omboog in een gelijkspel. In de 8e inning wisten de Amersfoorters voor het eerst een punt over de thuisplaat te krijgen. Rachid Engelhardt scoorde op een tweehonkslag van Remian Denis.

TAKE IT FOR THE TEAM

In de laatste reguliere slagbeurt van Quick werd het zelfs gelijk. Jelle Blaauw scoorde met de honken vol toen Joran Berkhout aan slag werd geraakt en zo een vrije loop kreeg.
In de verlenging kwamen er geen punten meer binnen. Donderdag had Quick al weten te winnen van Amsterdam, waarna er zaterdag verloren werd. Quick deed zo wel uitstekende zaken in de hoofdklasse. Quick staat na 30 wedstrijden gedeeld vierde met 27 punten. Evenveel als DSS en Twins. Amsterdam gaat met 47 punten aan de leiding.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.