Indeling Hoofdklasse zondag: Hoogland in A, De Meern en Magreb'90 samen in B

De Meern speelt volgend seizoen tegen Magreb'90
De Meern speelt volgend seizoen tegen Magreb'90 © Arnold Schenk / Namen&Rugnummers
UTRECHT/HOOGLAND - De Hoofdklasse B van het zondagvoetbal kent volgend seizoen een Utrechtse derby. Degradanten De Meern en Magreb'90 zijn door de KNVB samen in die poule geplaatst. Promovendus Hoogland is ingedeeld in de hoofdklasse A. De KNVB maakte de indelingen maandag bekend.
In de zaterdaghoofdklasse spelen komend seizoen geen Utrechtse clubs.

HOOGLAND

Hoogland treft in de Hoofdklasse A vooral tegenstanders uit het noorden en oosten van het land. Eén daarvan is het uit de Derde divisie gedegradeerde Be Quick 1997 uit Groningen. Hoogland, dat via de nacompetitie terugkeerde uit de 1e klasse, speelt ook een streekderby tegen SDO uit Bussum. SDO is één van de vier Noord Hollandse clubs in de afdeling.
De volledige Hoofdklasse A ziet er als volgt uit: AWC Wijchen, Achilles 1894, Alcides, Be Quick1887, DEM, De Bataven, Fortuna Wormerveer, Hollandia, Hoogeveen, Hoogland, MSC Meppel, Purmersteijn, RKHVV, RKZVC, SDO en Silvolde.
Hoogland begint het nieuwe seizoen op 2 september met een uitwedstrijd tegen Hollandia.

HOOFDKLASSE B

De Meern en Magreb'90 maken in de Hoofdklasse B verre reizen. Met name voor de uitduels tegen de Zuid Limburgse clubs Meerssen en Groene Ster  en tegen Vlissingen moeten de Utrechtse clubs veel kilometers maken. Buiten de derby zijn Unitas uit Gorinchem en Alphense Boys de dichtsbijzijnde opponenten.
Alphense Boys, Baronie, Gemert, Groene Ster, Halsteren, IFC, Leonidas, Magreb'90, De Meern, RKAVV, RKSV Minor, Nuenen, sv Meerssen, UDI'19, Unitas en Vlissingen.
De Meern start met een uitwedstrijd tegen Meerssen, magreb'90 krijgt op 2 september RKAVV op bezoek. De twee Utrechtse clubs treffen elkaar op 28 oktober in De Meern. Magreb'90 - De Meern is op 17 maart.

DERDE DIVISIE

In de Derde divisie A treffen DOVO en Eemdijk drie zondagclubs, zo valt ook te lezen op Voetbal247. Dat zijn de Tweede divisiedegradanten De Dijk en Achilles'29, alsmede promovendus SJC. Jong Volendam verhuist naar de Derde divisie B, en treft daar het Utrechtse Hercules.
Derde divisie A: Achilles'29, Ajax, ASWH, De Dijk, DOVO, DVS'33, Eemdijk, Jong FC Groningen, Harkemase Boys, Hoek, FC Lisse,
Noordwijk, ODIN'59, ONS Sneek, Quick Boys. SJC, SteDoCo en VVOG.
Derde divisie B: ADO '20, Blauw Geel '38, Dongen, EVV, Goes, HBS, Hercules, HSC '21, Jong FC Volendam, JVC Cuijk, OFC, OJC Rosmalen, OSS '20, TEC, Quick, Quick '20, UNA en Westlandia.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.