Vissersderby op 29 september en 19 januari

Burgemeester Van der Groep kan niet kiezen
Burgemeester Van der Groep kan niet kiezen © Geert Lommers
UTRECHT/HOOGLAND - Burgemeester Melis van der Groep van Bunschoten-Spakenburg kan komend seizoen zijn rood met blauwe sjaal ombinden in september en januari. De door de promotie van Spakenburg naar de Tweede divisie in ere herstelde derby tegen IJsselmeervogels is door de KNVB gepland voor 29 september en 19 januari. In september speelt Spakenburg thuis, de Vogels spelen hun thuisduel op 19 januari.
GVVV treft Spakenburg op 20 oktober (thuis) en 23 maart. IJsselmeervogels - GVVV is op 1 december. De return is vastgesteld voor 20 april.

OPENINGSRONDE

De competitie begint voor Spakenburg op zaterdag 25 augustus met een thuisduel tegen Barendrecht. IJsselmeervogels speelt dan uit tegen promovendus Scheveningen, GVVV gaat op bezoek bij Excelsior Maassluis.

DERDE DIVISIE

In de Derde divisie A begint promovendus Eemdijk met een thuiswedstrijd tegen VVOG uit Harderwijk. Dat is meteen een pikant duel, omdat de nieuwe Eemdijk-trainer Hans van Arum afgelopen seizoen werd ontslagen bij VVOG. DOVO uit Veenendaal begint met een thuiswedstrijd tegen promovendus Hoek.
De duels tussen Eemdijk en DOVO worden gespeeld op 8 december (Eemdijk thuis) en 30 maart.

HERCULES

In de Derde divisie B is Hercules door de degradatie van De Meern verstoken van het spelen van derby's. De Utrechters trappen op zondag 26 augustus af met een thuiswedstrijd tegen titelkandidaat UNA.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.