Hockeyclub SCHC blij met terugkeer oude bekenden

Thijn Knetemann, in het shirt van Schaerweijde
Thijn Knetemann, in het shirt van Schaerweijde © Orange Pictures
BILTHOVEN - Thijn Knetemann en Thijs van Pelt spelen komend jaar voor SCHC. Beide spelers verlieten de Bilthovense hockeyclub als jeugdspeler, en keren na veel omzwervingen terug op het oude nest.
Centrale verdediger Thijn Knetemann komt over van Pinoké en speelde daarvoor een aantal seizoenen in Zeist bij Schaerweijde. Thijs van Pelt verliet SCHC als A-junior om in Rotterdam te gaan studeren. Hij speelde daar voor Rotterdam en Victoria.
Naast deze twee oude bekenden stapt ook doelman Joppe Boerstra over naar SCHC. Hij is afkomstig van Laren. Samen met eerste keeper Matthijs Odekerken vormt hij het keepersduo van SCHC.
Het is mooi om te zien dat we de selectie versterken en tegelijkertijd een duidelijke SCHC-signatuur houden
Bestuurslid Hendrik Willemsen

REACTIE BESTUUR

Bestuurslid Hendrik Willemsen, verantwoordelijk voor het tophockey bij SCHC , is blij de komst van het drietal. "Het is mooi om te zien dat we de selectie versterken en tegelijkertijd een duidelijke SCHC-signatuur houden. De ervaring van Thijn als centrale verdediger kunnen we goed gebruiken na het vertrek van Marnix Kleinsman. Met Thijs van Pelt halen we een talentvolle speler terug die ons middenveld sterker maakt. We zijn trots dat beide SCHC spelers weer terugkeren in Bilthoven."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.